TuristiInfo.ro - Oferte de cazare Romania 2019. Hoteluri, pensiuni si vile

Despre noi

Compania
 
PFA Florea Emil-Octavian deţine şi operează Turistiinfo.ro, marca inregistrata, unul din sit-urile online de cazare cele mai cunoscute, atrăgând vizitatori unici în fiecare lună, prin intermediul internetului pe piaţa turismului.
 
PFA Florea Emil-Octavian prin website-ul Turistiinfo.ro garantează cele mai bune preţuri pentru orice tip de unitate de cazare, variind de la pensiuni sau hoteluri mici şi independente până la hoteluri de lux de 5 stele. Website-ul Turistiinfo.ro este disponibil in limba romana şi oferă peste 2000 de unitati turistice de toate tipurile.
 
Echipa
 
Echipa noastra de specialisti in marketing si programare sta la dispozitia clienţilor şi proprietarilor unitatilor turistice ai Turistiinfo.ro.
 
Misiunea noastră
 
Să ajutăm toate tipurile de turisti să descopere, să rezerve uşor şi să se bucure de cele mai bune unităţi de cazare din Romania.
 
Viziunea noastră
 
Prin Turistiinfo.ro, ne angajăm să oferim un website informativ şi uşor de utilizat, cu cele mai bune preţuri garantate si fara intermediari. Scopul nostru este să oferim turiştilor şi oamenilor de afaceri un mod eficient şi rentabil de a găsi şi rezerva o selecţie largă de opţiuni de cazare, oriunde ar călători în Romania.
 
Turistiinfo.ro garantează cele mai bune preţuri la unitatile turistice atât în oraşe, cât şi în destinaţii regionale – variind de la hoteluri mici si pensiuni, administrate de o familie, până la hoteluri de lux.
 
Fără comision de rezervare
 
Serviciul de rezervare prin Turistiinfo.ro este gratuit. Nu încasăm nici o taxă de rezervare sau de administrare.
Va oferim cel mai rapid si mai eficient mod de rezervare cu ajutorul alertelor prin sms.
Atunci cand veti face o rezervare proprietarul unitatii va fi informat printr-un sms, iar la randul dvs. veti fi instiintat printr-un sms despre starea rezervarii atunci cand proprietarul unitatii va accepta sau refuza rezervarea.
 
Rezervare securizată
 
Sistemul de rezervare al Turistiinfo.ro este securizat, iar informaţiile dvs. personale sunt încriptate. Lucrăm la un standard ridicat şi garantăm confidenţialitatea datelor dvs.
 
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să contactaţi echipa noastră la contact@turistiinfo.ro