/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Hotel Gala din Oradea

Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr.20

Nota 0.0/10
- 0 recenzii

Hotel Gala este un hotel in stil clasic construit in 1998 si proaspat renovat in 2016, pastrand elementele naturale de mobilier din lemn masiv ce confera un aspect elegant si primitor ce aduce un farmec istoric si ofera o ambianta deosebita.
Hotelul se afla in zona centrala, la cativa pasi de principalele obiective turistice ale orasului Oradea.
Hotelul Gala pune la dispozitia clientilor 18 camere cu aer conditionat si minibar, in anumite camere selectate beneficiati de jacuzzi. Hotelul are facilitati precum restaurant a la carte cu specific international, crama, terasa, terasa grill.

Facilitati de cazare:

CramaCrama
ParcareParcare
Cutie de valoriCutie de valori
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
BarBar
Internet wirelessInternet wireless
Room ServiceRoom Service
TerasaTerasa

Pret general: 180 lei (data actualizare: 23-07-2016)

Capacitate: 30 locuri in 18 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email