/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Sandra din Baile Herculane

Strada Pecinisca Nr 102

Pensiunea Sandra este amplasata in statiunea Baile Herculane, la poalele muntilor Domogled, intr-un peisaj pitoresc,imprejmuita de padure si multa verdeata, lipsita de zgomotul masinilor . Pensiunea este situata in spatele casei proprietarilor , departe de orice zgomot, accesul fiind prin curtea comuna .

Oferta Paste

Minim 5 nopti de cazare pretul pe camera dubla este de 100 lei , iar pentru camera tripla pretul este de 130 lei pe noapte !

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Se accepta animaleSe accepta animale
Frigider in unitateFrigider in unitate
PiscinaPiscina
SaunaSauna
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
Sala de meseSala de mese

Pret general: 560 lei (data actualizare: 17-04-2016)

Capacitate: 13 locuri in 5 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email