/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Florina din Poiana Marului

Poiana Marului, str. DN 68, nr. 161

Situata la numai 25 km de orasul Otelu-Rosu pe DN 68 in statiunea turistica Poiana Marului la o altidudine de 750 m, Pensiunea Florina este alegerea perfecta pentru petrecerea concediului dumneavoastra oferindu-va o gama variata de servicii care sa vina în întâmpinarea satisfacerii cerinTelor dumneavoastra, cu calitate si bun gust.

La Pensiunea Florina va asteapta 8 camere (18 locuri de cazare) cu mobilier si amenajari interioare moderne. Camerele sunt dotate cu televizoare si bai proprii, cu cabine de dus.

Pensiunea dispune de propriul restaurant si de o terasa in aer liber, parcare supravegheata si loc de joaca pentru copii. Oaspetii beneficiaza de facilitati de comunicare la distanta (telefon, fax, Conexiune Internet), servicii de transport bagaje, depozitare valori, spalatorie etc.

Peisajul montan, apropierea lacului si microclimatul specific fac din Poiana Marului o destinatie de vacanta ideala pentru recreere, agrement, drumetii montane sau sporturi extreme.

Pe apele din imprejurimi puteti practica sporturi acvatice, dar puteti opta si pentru cateva ore de plaja pe malul lacului. Exista, de asemenea, trasee montane adecvate pentru drumetii sau alpinism. Pot fi organizate partide de pescuit sau vanatoare, iar iarna pot fi practicate sporturile de sezon.

Pe langa conditiile si capacitatea de cazare, diversele facilitati si amenajari in aer liber (de exemplu, terenul de minifotbal), va recomandam Pensiunea Florina pentru organizarea cantonamentelor sportive pentru grupuri/echipe de copii si juniori.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, teren de sport, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, sala de mese, seif la receptie, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant

Facilitati camere: baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Oferta Weekend

Varianta 1 - Pensiune Completa - cazare, mic dejun, parnz, cina la pretul de 97 ron persoana / zi
Varianta 2 - Demipensiune - cazare, mic dejun, cina la pretul de 75 ron persoana / zi

Oferta O saptamana la munte

Varianta 1 - Pensiune completa (cazare, mic dejun, pranz, cina ) - 6 nopti / 7 zile - la pretul de 690 de persoana
Varianta 2 - Demipensiune : (cazare , mic dejun, cina) 6 nopti 7 zile) - la pretul de 525 de persoana

Oferta noastra speciala

Oferta speciala Valentine'S Day
Pensiune Completa - cazare, mic dejun, parnz, cina - pret persoana 97 ron persoana / zi
Demipensiune - cazare , mic dejun , cina 75 ron persoana / zi
Inclus din partea casei la alegere ( un pahar de vin , tuica , afinata,)

La toate ofertele mentionate mai sus avem inclus pt doamne si domnisoare un pahar de afinata sau zmeurata iar pentru domni un pahar de tuica sau palinca

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
LivadaLivada
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul
Sala de meseSala de mese
SemineuSemineu
TerasaTerasa

Pret general: 80 lei (data actualizare: 09-02-2013)

Capacitate: 18 locuri in 8 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email