/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Hotel BETA din Cluj-Napoca

STR. GIORDANO BRUNO NR. 1-3 | Coordonate G.P.S.: N 46.7859 si E 23.5812 [vezi harta]

Complexul hotelier BETA, apartinand companiei BETA TRANSPORT SA, este o investitie noua si moderna, inaugurata in anul 2004.
Complexul include intr-un spatiu multifunctional: HOTELUL BETA clasificat la 2* - ce dispune si de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sala de conferinte, Agentia de Turism BETA TOUR si Autogara BETA. Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama completa de servicii turistice.
Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 150 m de statia CFR, la 800 m de centrul orasului, 400 m pana la stadionul echipei CFR 1907, dar si la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier BETA se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.
Hotelul BETA dispune de 49 de locuri (clasificate la 2**) in 23 de camere cochete cu 2 si 3 paturi, atat pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Acestea sunt dotate cu: baie moderna, TV color cu 61 de programe, telefon, frigider (la cerere), internet whireless gratuit. La sfarsitul anului 2011 si inceputul lui 2012 camerele de hotel au fost renovate total: zugravite, reparatii, parchet laminat, mochete noi.
La receptie se asigura: servicii de fax-xerox, servicii de spalat – calcat, parcare proprie pazita pentru autoturisme (10 locuri) si autocare, uscator par, fier calcat, seif la receptie, sala de conferinte cu capacitate de 30 locuri, plata prestatiilor cu card (POS), modalitati de plata lei sau euro, accesul facil la restaurant, unde la cerere se pot organiza mese de afaceri, prezentari s.a.m.d.
Inaugurate in anul 2008, spatiile de cazare categoria 1* insumeaza 7 camere cu 2 si 3 paturi, totalizand 16 locuri, care functioneaza in regim de hostel. Fiecare camera este dotata cu chiuveta, iar grupurile sociale moderne, aflate pe hol, in numar suficient, asigura conditii optime de confort. Prin confortul asigurat, precum si prin tariful exceptional de numai 47 lei/pat/noapte, hostelul BETA se adreseaza in special tinerilor porniti sa vada lumea insotiti de rucsac si nu numai. La solicitarea turistilor se asigura micul dejun. Celelalte facilitati ale hotelului sint disponibile si pentru tinerii turisti.
In restaurantul elegant cu 80 de locuri sunt oferite, cu profesionalism, preparate din bucataria romaneasca si internationala, stropite cu o mare varietate de bauturi alcoolice si nealcoolice. Zilnic, meniurile pensiune variate si gustoase, la preturi avantajoase, asigura un pranz complet servit in conditii ireprosabile.
La cerere se organizeaza mese festive, banchete, mese de afaceri, nunti, botezuri
Sala de conferinte, cu o capacitate de 30 de locuri, dotata cu flipchart, video-proiector, conexiune internet, aer conditionat, poate asigura in cele mai bune conditii organizarea de cursuri, seminarii, prezentari, intilniri si mese de afaceri.

Oferta noastra speciala

PANA LA 15.10.2013:
CAMERA SINGLE - 88 LEI / NOAPTE
CAMERA TWIN - 100 LEI / NOAPTE
CAMERA TRIPLA - 132 LEI / NOAPTE

Oferta Grupuri

LA CERERE

Facilitati de cazare:

ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
FaxFax
RestaurantRestaurant
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul
TerasaTerasa

Pret general: 53 lei (data actualizare: 23-09-2013)

Capacitate: 49 locuri in 23 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email