/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Verona Aeroport din Cluj-Napoca

Str. Traian Vuia 100 a | Coordonate G.P.S.: N 46.7823 si E 23.6886 [vezi harta]

Orizonturi turistice noi pentru timpuri noi  - Cazare langa Aeroport Cluj Napoca Someseni

Imediat ce ati trecut pragul pensiunii Verona, veti avea parte de servicii de cazare langa aeroport Cluj Napoca de inalta calitate, decor si elemente arhitecturale medievale cu accente moderne.

Cazarea la pensiune langa aeroport Cluj Someseni include absolut tot ceea ce aveti nevoie pentru o sedere reusita din toate punctele de vedere: locatie deosebita, servicii de cazare cu facilitati de 4 stele la preturi de mici si foarte multa siguranta si confidentialitate.

Pentru ca check-in-ul se face doar la receptie, va veti afla in posesia cheilor unitatii de cazare pe toata perioada sederii, avand astfel acces 24 de ore din 24. Pe langa aceasta, pentru ca siguranta este de maxima importanta atunci cand vorbim despre confort, eventuala cazare la pensiunea Verona include supraveghere video in permanenta.

Asadar, experimentati noul nostru concept de cazare pensiune in Cluj.

Amplasarea - Pensiune langa Aeroport Cluj Napoca

Pensiunea este aflata la 1 km de centrul orasului, pe drumul European E576, langa aeroportul international Cluj, va asteapta intr-o atmosfera calda cu servicii de calitate, ireprosabile, personal instruit, curatenie deosebita, liniste, camere mari si confortabile, perfecte pentru un weekend de neuitat.

Recent construita, pensiunea ofera cazare in Cluj ieftina si confortabila, aproape de Centrul Istoric si comercial (Iulius Mall la doar 5 minute cu masina) al frumosului oras din Transilvania si va asteapta cu oferte turistice deosebite, reduceri si calitate ireprosabila. Preturile sunt accesibile fiind o alternativa reala la cazarea la hotel pentru tarifele mici practicate si serviciile de calitate - pensiune langa aeroport Cluj Napoca.

Pensiunea Verona asigura servicii complete in urmatoarele domenii: banchete, receptii, seri tematice, degustari de vinuri, mese festive.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
RestaurantRestaurant
SpalatorieSpalatorie
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Plata cu cardulPlata cu cardul
Room ServiceRoom Service
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Pret general: 140 lei (data actualizare: 27-08-2013)

Capacitate: 24 locuri in 10 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email