/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Apartament cu 2 camere in regim hotelier Arina din Constanta

Unirii 70

Situat in cartierul rezidential Faleza Nord din Constanta, apartamentul Arina, recent renovat, va ofera conditii optime de cazare in sistem self-catering. Apartamentul este situat la 150 m de plaja la etajul 2 al unui imobil de 4 nivele, avand o suprafata utila de 55 mp.
Apartamentul spatios dispune de 1 dormitor si camera de zi, ambele cu TV LCD, pat matrimonial, canapea extensibila pentru 2 persoane, aparat de aer conditionat, bucatarie complet utilata, cafetiera, cuptor cu microunde si vesela. De asemenea, apartamentul dispune de un balcon generos cu zona de relaxare si centrala proprie pe gaz.
Asiguram acces gratuit la internet, Tv prin cablu, masina de spalat, apa calda curenta 24/24h, lenjerie si prosoape.
La 50 m de bloc se afla si un parc frumos amenajat,curat,cu paznic, unde aveti posibilitatea sa faceti gratar.
La parterul blocului oaspetii pot gasi magazine alimentare, farmacii, banci, piata.


Apartamentul este situat la 5 minute de statiunea Mamaia , fiind astfel foarte aproape atat de centrul distractiei din statiune cat si de alte puncte de interes: City Park Mall, Delfinariu, microrezervatie, Planetariu, sat vacanta, McDonald's, etc.
Plaja este intinsa iar in serile calduroase de vara va puteti plimba pe faleza frumos amenajata.
Imprejurimi:
- Statiunea Mamaia (plaja Malibu) : 600m (10 min de mers pe jos);
- Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii (Delfinariu) - Planetariu, reprezentatie delfini, Acvariu, Microrezervatie, Arena Eqcvestria (pentru iubitorii de cai) : 5 min de mers pe jos;
- Statie maxi-taxi la cca.50 de metri cu destinatia Mamaia, sau Constanta (centru);
- City Park Mall in incinta caruia se afla si Hipermarketul Cora pe langa multe alte brand-uri, este situat la cca. 2 km.

Informatii importante:
- Check-in - ora 14:00
- Check-out - ora 11:00 (daca se elibereaza mai tarziu, se plateste o zi de cazare)
- Din respect pentru confortul celor care urmeaza a se caza, nu este permis accesul cu animale de companie si fumatul in camera, fumatul fiind permis in balcon.
- La luarea in primire a cheilor va rugam sa aveti la dumneavoastra un buletin valabil.

Va asteptam cu drag la apartamentul Arina!

Oferta O saptamana la mare

Începând cu data de 28 August pentru minim 7 zile apartamentul este disponibil la doar 200 RON/noapte iar pentru 10 zile 180ron/noapte! Prețurile sunt usor negociabile in funcție de perioada de ședere cat si de numărul de persoane cazate! Va așteptam!

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Sala de meseSala de mese

Pret general: 300 lei (data actualizare: 11-08-2017)

Capacitate: 4 locuri in 2 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email