/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Apartament cu 3 camere in regim hotelier Victoria din Constanta

Aleea Capidava nr 5,bl.Z1,sc.D,ap.54,et.2

Apartamentul Victoria este amplasat intr-o zona ideala pentru vacanta , la 5 min de statiunea Mamaia si 2 min de City Park Mall.Apartamentul Victoria este una dintre acele locatii elegante unde va puteti petrece vacanta ideala.Apartamentul dispune de o locatie excelenta , amplasat intr-o zona linistita , aproape de multe zone de interes.Apartamentul va pune la dispozitie 3 camere ( 2 dormitoare/1 living/1 balcon/baie/bucatarie/debara.
Capacitatea de cazare este de 6 persoane(3 paturi).Dispune de aer conditionat , internet, bucatarie complet mobilata si utilata.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving

Facilitati in camere:

Aer conditionatAer conditionat
Baie cu cadaBaie cu cada
Camera cu TVCamera cu TV
Internet in cameraInternet in camera

Pret general: 450 lei (data actualizare: 08-05-2018)

Capacitate: 6 locuri in 3 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email