/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Garsoniera in regim hotelier Mara din Galati

str portului nr 25, Galati | Coordonate G.P.S.: N 45.4353 si E 28.008 [vezi harta]

Va oferim cazare intr un apartment modern, luminos si un ambient elegant, recent renovat, totul nou, cu o suprafata de 37m2.
Dotari apartament: wifi, tv , minibar, masina de spalat, aer conditionat, bucatarie complet utilata ( aragaz, cuptor cu microunde, tacamuri, cafetiera).
Aveti toate facilitatile pentru a petrece momente unice, relaxante sau pentru un bussines eficient, apartamentul fiind situat in centru Galatiului, intr o zona linistita a orasului dar foarte aproape de mijloacele de transport si in apropiata vecinatate a falezei Galati, a hotelului Vega si la numai 3 minute de mers pe jos de centrul de training Ceronav, face ca acesta sa fie o buna alternativa de cazare pentru toti care vin in orasul Galati pentru a urma cursurile sustinute de Ceronav Galati.
Tarife:
1 noapte cazare 100 ron/noapte.
3 nopti cazare 90 ron/ noapte.
5 nopti cazare 80 ron/ noapte.
Se poate inchiria si pentru tranzit ( 2-4 h ), 50 ron.
Garantam confidentialitate, rugam seriozitate.
Emitem factura pentru decontare.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
ParcareParcare
Se accepta animaleSe accepta animale
TV in livingTV in living
Internet wirelessInternet wireless

Pret general: 100 lei (data actualizare: 13-03-2016)

Capacitate: 2 locuri in 1 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email