/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Hotel Faleza by Vega din Galati

Rosiori, nr. 1 | Coordonate G.P.S.: N 45.4288 si E 28.0528 [vezi harta]

FALEZA Hotel by Vega, complet renovat si redecorat in 2012, este un spatiu care da valoare timpului petrecut, un loc incarcat de caldura si luminat de valurile Dunarii albastre, o locatie ideala pentru petrecerea timpului liber, cat si pentru calatoriile de afaceri in Galati.

FALEZA Hotel by Vega ofera oaspetilor 73 de camere de tip Double matrimonial, Double twin si Apartamente, reconstruite in 2012 intr-un concept nou, ca fuziune intre elemente clasice de inalt standard hotelier si accente moderne. Camerele decorate intr-o paleta de culori calde, sunt primitoare si oferta o panorama superba asupra Dunarii.

Toate camerele hotelului beneficiaza de: internet de mare viteza prin cablu, televizor, climatizare, minibar, linie telefonica directa, acces pe baza de cartela. Hotelul dispune de un numar limitat de camere pentru fumatori.

Facilitati de cazare:

ParcareParcare
Sala de conferinteSala de conferinte
Internet prin cabluInternet prin cablu
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
Plata cu cardulPlata cu cardul
TerasaTerasa

Pret general: 200 lei (data actualizare: 13-09-2013)

Capacitate: 127 locuri in 73 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email