/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Danielle din Galati

Galati, str. Arcasilor, nr. 21 | Coordonate G.P.S.: N 45.4344 si E 28.0546 [vezi harta]

Situata intr-o zona linistita, in zona rezidentiala a orasului de la Dunare, la frontiera dintre Padurea Garboavele si centrul istoric si comercial al frumosului oras Galati, pensiunea Danielle va asteapta cu oferte turistice deosebite, reduceri si calitate ireprosabila.

Recent construita, ofera cazare ieftina si confortabila punand la dispozitie camerele sale duble, tip twin sau matrimonial.

Preturile sunt accesibile fiind o alternativa reala a cazarii de la hotel pentru tarifele practicate si serviciile de calitate. Fiecare camera este dotata cu tv, internet si grup sanitar propriu.

Servirea micului dejun se poate face in salonul vilei care se poate transforma atat in sala de conferinte cat si intr-o mica sala de cinema. Se pun la dispozitie o serie de servicii speciale gratuite cum ar fi:mic dejun, internet de mare viteza, astfel incat cazarea in Galati poate fi un real succes daca veti alege pensiunea Danielle!

Facilitati de cazare:

Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
RestaurantRestaurant
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Room ServiceRoom Service
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Pret general: 110 lei (data actualizare: 25-02-2014)

Capacitate: 20 locuri in 8 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email