/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Casa INA Hunedoara din Hunedoara

Strada Dobrogeanu Gherea Constantin, nr.12

,,Casa Ina'' este situată într-o zonă liniștită, la 700 m de Castelul Corvinilor și 20 km de Mănăstirea Prislop. Atracții turistice de vizitat: Lacul Cinciș, Cetatea Deva, Parcul Dendrologic Simeria, Ruinele cetății Sarmizegetusa, Muzeul Aurului Brad.

Vă oferim 3 camere: o camera cu 2 paturi si baie proprie , 2 camere cu cate 2 paturi si o baie cu 2 dusuri.
Dotari: Wi-Fi, internet, televizoare, incalzire centrala, living, bucătarie, frigider, cuptor cu microunde, curte , grătar/barbeque.

Pentru rezervări vă rugăm trimiteți un avans de 40% în contul RO61BTRL06301201743371XX deschis la Banca Transilvania Hunedoara.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Se accepta animaleSe accepta animale
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet prin cabluInternet prin cablu
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
TerasaTerasa

Pret general: 100 lei (data actualizare: 31-08-2016)

Capacitate: 8 locuri in 4 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email