/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Ardelean din Vadu Izei

Vadu Izei, nr. 190 B | Coordonate G.P.S.: N 47.882 si E 23.9284 [vezi harta]

Vadu Izei – o comuna situata la confluenta raurilor Iza si Mara – este locul ideal pentru a poposi cateva zile in drumul de descoperire a Maramuresului istoric, a traditiei si culturii maramuresene, de aici fiind usor accesibila vizitarea Vailor Izei, Marei, Cosaului sau Tisei.

Ajunsi in Vadu Izei, va puteti caza la Pensiunea Ardelean, situata la aproximativ 500 m de la soseaua principala (DN 18) la capatul unei ulite, intr-o zona pitoreasca, o adevarata oaza de liniste, beneficiind in acelasi timp de o priveliste incantatoare: paduri, dealuri inverzite si salbe de case de jur imprejur.

Facilitati de cazare:

Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
TV in livingTV in living
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
LivadaLivada
Masa de ping pongMasa de ping pong
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Pret general: 120 lei (data actualizare: 28-08-2013)

Capacitate: 10 locuri in 5 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email