/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Apartament cu 2 camere in regim hotelier Promenada Dunarii Orsova din Orsova

Bld. 1 Decembrie 1918, bl 31, sc B, etaj 1.

Apartamentul vă oferă priveliște la faleza Dunării, acesta este situat la o distanță de 400 m de Carrefour market, centrul orașului şi parc. Zona are ca obiective turistice Cazanele Dunării, Peștera Ponicova, versanții munților Ciucarul mare și mic, Mânăstirea Sf. Ana şi Mraconia, Golful Dubova, Statuia lui Decebal.
Apartamentul este complet utilat ( tv, internet wifi, aragaz și cuptor electric, frigider, mașină de spălat, cuptor microunde, uscător) parcare publică în fața blocului, disponibil pt. 4 persoane.
Va asteptăm cu drag într-un ambient plăcut.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
ParcareParcare
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Internet wirelessInternet wireless

Pret general: 170 lei (data actualizare: 29-04-2018)

Capacitate: 4 locuri in 2 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email