/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Denisa din Lunca Bradului

Comuna Lunca Bradului, Sat Salard | Coordonate G.P.S.: N 46.7869 si E 25.112 [vezi harta]

Pensiunea Denisa a fost construită pentru a asigura un înalt grad de confort. Vă puteţi bucura de momente de relaxare în jacuzzi şi sauna, puteţi închiria biciclete, sau pentru mai multă adrenalină, ATV-uri sau Snowmobile, după o scurtă iniţiere şi tir cu arcul.

Mergand pe drumul european E 578 din directia Tg. Mures Reghin-Toplita, drum care, in buna parte, insoteste cursul superior al Raului Mures, in dreptul localitatii Deda, se deschid larg portile spendidului defileu al Muresului. Inceputul zonei muntoase face ca amestecul de foioase si rasinoase sa dea un colorit variat peisajului, in functie de anotimp.

De o parte si de alta a Muresului se pot intalni o varietate mare de plante, arbusti si copaci ingemanate in stanca care isi face aparitia de multe ori chiar din albia raului.

In decursul anilor, apa Muresului a invins, croindu-si albia in inima muntilor, lasand de-o parte si de alta locuri si zone greu de egalat ca frumusete.

In dreptul localitatii Lunca Bradului se varsa in Mures unul dintre afluentii principali ca debit din aceasta zona, paraul Salard. El izvoraste din Muntii Gurghiului formand Valea Salardului, o zona turistica cu un potential deosebit, care din pacate nu este inca pus in valoare.

La aproximativ 2 km de locul unde se traverseaza Raul Mures pentru a accede pe Valea Salardului se afla Pensiunea Denisa. Zona ofera un climat peisagistic deosebit, existand conditiile practicarii unui turism de calitate. Multele drumuri forestiere de pe cursul paraului Salard ne cheama la drumetii nesfarsite in care poti descoperii frumusetile neasemuite ale zonei.

Distanta de la Tg.Mures pana la Salard este de 75 km.

La doar 20 km in amonte de localitatea Lunca Bradului se afla orasul Toplita cu frumoasa baza turistica “Banfi”. Mergand mai departe, ai posibilitatea de a ajunge in Borsec, Lacul Rosu, Bicaz, iar apoi in zona muntilor din Moldova.

In imediata apropiere a localitatii Salard, exista posibilitatea vizitarii lacului de acumulare de la Rastolita, o zona salbatica in Muntii Calimani

Oferta Weekend

Pentru oferte si sejururi va rugam sa ne contactati.

Oferta O saptamana la munte

Pentru mai multe informatii privind ofertele noastre va rugam sa ne contactati.

Oferta Team Building

Unitatea noastra va ofera toate conditiile pentru organizarea de Team Building.

Oferta Grupuri

Pentru grupuri oferim reduceri. Contactati-ne.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Teren de sportTeren de sport
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
RestaurantRestaurant
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
TerasaTerasa

Pret general: 120 lei (data actualizare: )

Capacitate: 12 locuri in 25 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email