/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Vila Trifoiul din Azuga

Azuga, Str. Valea Azugii, Nr. 69 Ad | Coordonate G.P.S.: N 45.4843 si E 25.6429 [vezi harta]

Localizare: Vila Trifoiul este aşezată ȋntr-o zonă unică, la 11 km de pârtia Sorica, pe drumul forestier numit Valea Azugii, la poalele munților Bucegi, fiind ȋnconjurată de păduri de conifere. Prin fața vilei trece râul Azuga unde poate fi admirată agilitatea păstrăvilor ȋn sălbăticie.
Rar pot fi găsite aşa oaze de linişte, asemenea frumuseți naturale fiind din ce ȋn ce mai greu de reperat ȋn lumea ȋn continuă expansiune ȋn care trăim.

Potențialul zonei a fost intuit şi de foştii conducători ai Romaniei (Gheorghiu Dej şi Nicolae Ceauşescu) aceştia construind, respectiv modernizând ȋn acest loc, un complex cu circuit ȋnchis, pentru uz personal. Vila Trifoiul a fost parte a acestui complex şi ȋn prezent este unica cu circuit deschis. Avantajele sunt determinate de existența unor facilități de ultimă oră (televiziune HD, internet wi-fi, semnal GSM) ȋn mijlocul unei zone de un pitoresc aparte. Un plus este dat şi de existența helioportului (facilitate unică ce poate asigura transportul rapid din tumultul marilor oraşe ȋn mijlocul naturii!).

In acelaşi timp, locația este ideală pentru practicarea pescuitului sportiv sau al vânătorii. Pentru iubitorii de drumeții montane, ȋn imediata apropiere este o potecă ce traversează versantul estic al vârfului Cocoşului şi care a fost construită pentru uzul personal şi exclusiv al familiei Ceauşescu. Din punctul cel mai ȋnalt pot fi admirate crestele munților din apropiere. Acesta este numai un exemplu din traseele posibile.

Pentru iubitorii sporturilor cu motor, pe drumul forestier care duce ȋn stațiunea Azuga se pot practica plimbări cu ATV-ul precum şi cu maşini de tip off-road. Pe aici se organizează şi etapa din Campionatul de Raliuri al României – Raliul Tara Bârsei.

Pentru practicanții de mountain bike (sport aflat ȋntr-o ascensiue continuă) potențialul zonal este certificat şi de organizarea anuală a concursului Surmont MTB Challenge. Biciclete (MTB Felt) pot fi ȋnchiriate şi de la vilă.

In Azuga se află prima pârtie de ski din România omologată de F.I.S. (Federația Internațională de Ski). In prezent stațiunea beneficiază de mai multe pârtii de ski: 1) Sorica-dificultate medie; 2) Cazacu-dificultate medie; 3) Cazacu variantă-dificultate medie; 4) Cazacu bretea 5) Sorica Sud-uşoară; 6) La Stana-uşoară 7) Alte pârtii de schi fond precum şi un traseu de snowboard, situate ȋn vecinatatea pârtiei Cazacu, ȋnsumează 10 km.
Azuga dispune de o telegondolă inaugurată la sfârşitul anului 2007 care oferă acces de la punctul superior către toate pârtiile din stațiune.

Zona montană Azuga – Buşteni aflată la o altitudine de 1150m, este recomandată pentru tratament al anemiei şi asteniei nervoase, surmenajului, afecțiunilor respiratorii cronice, bolilor circulatorii periferice, bolilor endocrino-metabolice. Complexul de factori climaterici (presiune atmosferică relativ joasă, puritatea aerului, temperatură, lumină, radiațiile ultraviolete bogate) determină modificări fiziologice traduse prin: stare de euforie, respirație uşurată, creşterea rezistenței la temperaturi mai reduse, somn liniştit, moral ridicat.

Fiind ferit de poluarea cu surse de lumină artificială, cerul oferă condiții excelente pentru iubitorii de astronomie.

Oferta O saptamana la munte

Haideti la munte o saptamana cu doar 420 RON de persoana !
NB. Tariful este valabil daca se achizitioneaza o camera dubla (doua persoane).

Facilitati de cazare:

Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
TV in livingTV in living
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
RestaurantRestaurant
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
Plata cu cardulPlata cu cardul
Room ServiceRoom Service
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Pret general: 150 lei (data actualizare: 10-01-2013)

Capacitate: 18 locuri in 9 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email