/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Dani din Busteni

Str. Clabucetului, Nr. 18, Busteni | Coordonate G.P.S.: N 45.4213 si E 25.5372 [vezi harta]

Pensiunea "Dani" este situata pe partea stanga a DN1, directia Bucuresti-Brasov, la 5 min de mers pe jos de la Gara din Busteni.
Pensiunea este formata din 3 camere la etaj (doua cu doua paturi si balcon, una cu trei paturi), la parter fiind 2 sali de baie si o bucatarie.
Pensiunea are in dotare o centrala termica, caldura si apa calda fiind asigurate non-stop.
Bucataria este dotata cu aragaz, frigider, tacamuri, ustensile specifice si o masa de 12 persoane.
Toate camerele, cat si bucataria sunt dotate cu televizor. Pensiunea are vedere catre crucea Caraiman. De asemenea, are in dotare gratar, terasa, gradina si spatiu de parcare.

Pretul se percepe per camera, Aceasta face ca pensiunea "Dani" sa fie perfecta pentru familiile sau grupurile de tineri deĀ  6-7 persoane. Pretul se poate negocia in cazul in care durata cazarii depaseste durata unei saptamani si este inchiriata toata locatia.

Camera D = este prima camera din stanga cum urci la etaj, este dotata cu 2 (doua) paturi, televizor si are iesire pe treasa de unde se poate vedea toata panoarama muntilor Bucegi.
Camera C = este a doua camera pe stanga cum urci la etaj, este dotata cu 2 (doua) paturi, televizor si are iesire pe treasa de unde se poate vedea toata panoarama muntilor Bucegi.
Camera T = este camera din dreapta cum urci la etaj, este dotata cu 3(trei)paturi, televizor, privelistea ce se vede pe geamul camerei este a muntelui Caraiman cu somtuasa Cruce.

Oferta noastra speciala

- o singura noapte 80 lei,
- 2 nopti sau mai multe 70 lei
- pentru toate camerele rezervate 2 nopti 70 lei
- pentru un sejur de mai mult de 10 zile se ofera reducere 30%

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
Gradina/CurteGradina/Curte
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa

Pret general: 80 lei (data actualizare: 20-08-2013)

Capacitate: 7 locuri in 3 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email