/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Casa de vacanta Fulg de Nea din Paltinis

| Coordonate G.P.S.: N 45.6614 si E 23.9269 [vezi harta]

Situate la intrarea in statiunea Paltinis cele 2 vile gemene intitulate simbolic “Fulg de Nea” va ofera un refugiu pentru petrecerea unei vacante la munte.

Ambele locatii ofera o ambianta placuta dispunand fiecare de 6 dormitoare ( 2locuri / dormitor ), un living spatios cu semineu (ce creeaza o atmosfera feerica si imbie la relaxare), loc de servire a mesei, bucatarie utilata, terasa (unde se poate admira privelistea oferita de piscurile inzapezite ale muntiilor fagaras) precum si loc pentru prepararea gratarului in aer liber.

In apropiere exista posibilitatea de ski si acces in parcul de aventura.

Oaspetii se bucura de acces facil si direct (50m) din drumul DJ 106A (borna de 5 km) si de spatiu de parcare privat.

Fiecare vila se inchiriaza la cheie, exclusiv unui grup ce poate fi cuprins intre 2 si 12 persoane. Pentru grupuri ce depasesc 12 persoane pot inchiriate ambele vile aceluiasi grup.

Oferta O saptamana la munte

6 nopti cazare (luni - duminica) 1200 ron integral
4 nopti cazare (luni -vineri) 1000 ron integral

Tarife valabile pentru inchirierea integrala a uneia din cele 2 case de vacanta Fulg de nea (6 camere -12 locuri) in perioada august - septembrie, in limita disponibilitatii. Pentru perioade mai lungi se mai pot acorda reduceri suplimentare.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Se accepta animaleSe accepta animale
TV in livingTV in living
ATVATV
Frigider in unitateFrigider in unitate
LivingLiving
SemineuSemineu
TerasaTerasa

Pret general: 550 lei (data actualizare: 02-09-2013)

Capacitate: 12 locuri in 6 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email