/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Cabana - Muguras de Brad din Arbore

Comuna Arbore, Sat Clit, Str. Tolocuta | Coordonate G.P.S.: N 47.7466 si E 25.8479 [vezi harta]

Cabana Muguras de Brad se afla in Clit la 3 Km de Arbore, tinut de legenda unde Luca Arbore a construit Manastirea Arbore, Manastirea fiind unul din monumentele de sama din Bucovina, alaturi de Putna, Sucevita, Moldovita, Voronet.
Aflata intr-un cadru natural deosebit, la marginea padurii, reprezinta locul ideal de relaxare si petrece a timpului liber in mijlocul naturii. Odata ajunsi aici timpul parca se opreste iar atmosfera primitoare impreuna cu pitorescul zonei vor fi ingredientele necesare petrecerii unei vacante de neuitat in Bucovina.

Cabana Muguras de Brad repretinta totodata si un loc de pornire pentru cei ce dores sa viziteze Bucovina, cabana fiind sitata la:
16 km de Sucevita,
33 km de Putna
6,7 km de Solca
40 km de Voronet

Fiind asezata in zona zona centrala a Bucovinei, Cabana Muguras de Brad reprezinta locul potrivit pentru cei ce doresc sa viziteze aceasta zona renumita pentru manastirile deosebite (Manastirea Arbore, Manastirea Sucevita, Manastirea Putna, Manastirea Moldovita, Manastirea Voronet, Manastirea Humor) ce sunt recunoscute ca monumente istorice, fiind vizitate anual de mi de turisti din tara si de peste hotare.

Distanta dintre cabana noastra si oricare obiectiv turistic din zona nu depaseste 50 km

Cabana Muguras de Brad va pune la dispozitie urmatoarele:
2 camere cu pat dublu
1 baie
bucatarie proprie
foisor, gratar
parcare
loc de joaca pentru copii
centrala proprie

Oferta Weekend

Va asteptam pentru a petrece un weekend in natura, departe de casa si aglomeratia urbana.

Oferta O saptamana la munte

Pentru oferte si sejururi va rugam sa ne contactati.

Oferta Grupuri

Cabana este locul perfect pentru un grup mic de turisti care doresc sa petreaca o vacanta in natura. Odata ajunsi aici timpul parca se opreste iar atmosfera primitoare impreuna cu pitorescul zonei vor fi ingredientele necesare petrecerii unei vacante de neuitat in Bucovina.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
Loc amenajat de joacaLoc amenajat de joaca
ParcareParcare
Rau in curteRau in curte
Se accepta animaleSe accepta animale
TV in livingTV in living
Frigider in unitateFrigider in unitate
LivadaLivada
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
TerasaTerasa
Transport autoTransport auto

Capacitate: 6 locuri in 2 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email