/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Victoria din Malini

Comuna Malini, Valeni-Stanisoara

Remarcată ca o prelungire a peisajului montan, am îmbinat aerul tare, mirosul de pin, rusticitatea și confortul pentru a vă oferi o vacanță în stil bucovinean. Situată la jumătatea distanței dintre centrul comunei Mălini și Crucea Talienilor din Pasul Stânișoara, permite accesibilitate rutieră până în interiorul curții, unde puteți parca în siguranță.

Confortul bazei de cazare, completată de rusticitatea ambientului și bunăvoința celor care vă așteaptă, sunt repere de luat în seamă pentru a poposi pe aceste meleaguri bucovinene.
Pensiunea Victoria se găsește în satul de vacanță Văleni Stânișoara-Iesle a comunei Mălini (județ Suceava), la aproximativ 3,5 km distanță de pârtia de schi din zonă.

Structura din lemn a bazei de cazare precum și cea din buștean rotund necalibrat a sălii de mese, oferă un aspect arhitectural deosebit, toate acestea fiind completate de numeroasele jardiniere rustice, prelucrate manual. Speciile ornamentale de arbuști ca tuya, brad argintiu, plantele de grădină, surprind un plus de aspect și culoare în sezonul cald. Interioarele sunt frumos decorate cu tablouri și elemente de artizanat prelucrate manual.

Pensiunea oferă spre cazare aproximativ 12 camere distribuite la parter și etaj, balcoane cu vedere spre iazuri sau pădure, grup sanitar , televizor în salon, etc.

Facilitati de cazare:

Acces la bucatarieAcces la bucatarie
Foisor in curteFoisor in curte
Gratar/BarbequeGratar/Barbeque
ParcareParcare
Se accepta animaleSe accepta animale
TV in livingTV in living
LivadaLivada
LivingLiving
Sala de meseSala de mese
SemineuSemineu

Pret general: 80 lei (data actualizare: 09-01-2013)

Capacitate: 26 locuri in 13 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email