/ / /
ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

ce cauti?

tip oferta

unde sa fie?

Pensiunea Normandia din Timisoara

Str.Salcamilor nr.35

Pensiunea Normandia e locul unde se zamislesc solutii inteligente de relaxare, fiind locul unde veti vrea sa va intorceti ori de cate ori veti veni in Timisoara. Va asteptam cu caldura si ospitalitatea pentru un sejur placut si de neuitat.

Pentru cei care doresc sa se distreze le recomandam cluburile din apropiere, cele mai apreciate din oras, iar pentru microbisti stadionul Dan Paltinisan. Cele 3 stele ale pensiunii, camerele spatioase, bine aerisite, baile cu o igiena impecabila, terasa dotata cu plasma tv, ofera clientilor nostrii un sejur de neuitat. Pentru o sedere ”ca si acasa” confortul, modernismul camerelor si atmosfera destinsa completate de personalul calificat si atent la oaspetii nostrii reprezinta cheia unei cazari de succes.

Va asteptam cu drag pe toti cei care cautati o oaza de liniste în frumosul oras de pe Bega.

Facilitati de cazare:

ParcareParcare
TV in livingTV in living
FaxFax
Frigider in unitateFrigider in unitate
Seif la receptieSeif la receptie
SpalatorieSpalatorie
BarBar
Gradina/CurteGradina/Curte
Internet wirelessInternet wireless
LivingLiving
Plata cu cardulPlata cu cardul
Schimb valutarSchimb valutar
TerasaTerasa

Pret general: 130 lei (data actualizare: 17-11-2014)

Capacitate: 20 locuri in 10 camere

Procedura de rezervare

  1. Pentru a evita orice neplaceri cu retinerea camerelor, chiar daca ati vorbit cu hotelierul la telefon, completati si formularul solicita cazare pe email-ul proprietarului. Astfel intelegerea ramane scrisa,
  2. Insistati sa platiti avans si pastrati dovada. In cazul in care hotelierul nu va pastreaza camerele va puteti adresa Politiei, OPC, Ministerului Turismului. Notati pe documentul de plata datele sejurului, numele unitatii si localitatea,
  3. turistiinfo.ro nu va lua in considerare eventualele reclamatii daca nu ati folosit formularul solicita cazare pe email. Este foarte posibil ca, pentru aprobarea recenziei dvs, sa va solicitam dovada achitarii avansului.

Contacteaza acum direct proprietarul pentru o rezervare prin email